O nama

I.P.O.N. d.o.o. je agencija sa licencom s temeljnim poslovanjem u segmentu nekretnina, koja na tržištu posluje od 2005.godine. Utemeljena je na iskustvu pojedinaca koji su u svakom trenutku spremni dati svoj maksimum u odnosu sa klijentima kako bi na obostrano zadovoljstvo posao bio kvalitetno priveden kraju. Upravo na kvalitetnom pristupu klijentu od strane naših licenciranih savjetnika i pravodobnoj pravnoj usluzi naše pravne službe koja je sastavni dio tvrtke, stvaramo uspješan, siguran i dugoročan poslovni put.

Od 2009. godine tvrtka svoje poslovanje usklađuje s Zakonom o posredovanju u prometu nekretnina kada dobija licencu od strane Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva. U svrhu veće sigurnosti naših klijenata tvrtka s ovlaštenom osiguravajućom kućom zaključuje policu osiguranja od odgovornosti, kao preduvjet dobivanja licence za obavljanje djelatnosti posredovanja u prometu nekretnina.

U veljači 2010. godine s partnerskom tvrtkom Atrium Consulting d.o.o., razvijamo širi spektar usluga iz područja arhitektonskog projektiranja, projekt consultinga i nadzora u gradnji, s ciljem da bismo našim klijentima ponudili praćenje i nakon kupnje nekretnina, a također i da bismo kvalitetnije ponudili analizu urbanističkih uvjeta u svezi s kupnjom zemljišta te investicijskim kupovinama nekretnina, za što je često potreban stručni tim sastavljen od stručnjaka različitog profila.

Područje našeg rada je pretežno Primorsko-goranska županija, ali po potrebi vršimo posredovanje i u drugim županijama. Zato, ako želite biti zadovoljni kupnjom ili prodajom svoje nekretnine, obratite nam se s povjerenjem.

Uvjeti poslovanja Pravila privatnosti

I.P.O.N. d.o.o. | Tem. kapital 20.000,00 kuna | Reg. pri Trg. sudu u Rijeci, MBS: 01985493 | OIB: 23931056123 | IBAN: HR 81 24840081103224996 | Članovi uprave: Nebojša Govedarica, Sanja Šimičić

Ova stranica ostavlja "kolačiće" na Vašem kompjutoru za potrebe navigacije i anonimizirane statistike pristupa. Korištenjem ove stranice prihvaćate i potvrđujete ove "kolačiće".